Napisz odpowiedź

Zageszczanie potraw
Nowy post
:
:
Ponieważ nie jesteś zalogowany(a) w naszym serwisie, potrzebujemy Twój e-mail, aby potwierdzić, że Ty to Ty. Po przesłaniu formularza otrzymasz na wskazany adres wiadomość. Po kliknięciu w link potwierdzający Twoja wypowiedź zostanie opublikowana na naszej stronie.
:
:
:
captcha
Pola oznaczone
są wymagane do przesłania formularza.

Zageszczanie potraw

Ocena:
0
Jakie zdrowe zamieniki maki stosowac do zageszczania roznych potraw? czy tapioka, agar agar, skrobia kuzu, nasiona chia i babka plesznik sa dobrym rozwiazaniem? co jeszcze panstwo polecaja?
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookies w przeglądarce.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.